Heidi Simonsen

Maleri
Heidi Simonsen stiller ut bilder hos oss fra 16.oktober 2020. Bildene til Heidi formidler energi og dramatikk gjennom de ulike teknikkene, fargene og lagene hun lager. Bildene har en dybde som drar seeren innover og som gjør at det hele tiden dukker opp nye former og figurer i de nonfigurative bildene. Hennes bilder har en helt unik egenskap ved at de endrer seg helt ut ifra betrakterens ståsted, og du blir aldri ferdig med å oppdage noe nytt.

Heidi Simonsen Art Nettshop

Her kan du sikre deg ett av disse unike maleriene fra Heidi Simonsen. Bildene kan sendes over hele landet, og vi mottar Vipps, bank overføring eller du kan betale i galleriet om du er i Tønsberg.
Klikk på Kjøp Bilde og send oss en melding i skjemaet, så tar vi kontakt med deg med detaljer for kjøpet.
Velkommen til Heidi Simonsens Verden.

Nettshop

Utstilling Åpner 30.Oktober 2020

Det mest fascinerende med Heidi sine bilder er hvor mange historier som gjemmer seg i hvert ett av de, og hvor forskjellige disse historiene er fra beskuer til beskuer. Vi kunne skrevet en bok om alle historiene vi har blitt kjent med gjennom de første to ukene av Heidi sin utstilling. Vi er stolte av å få vise frem Heidi sine bilder frem til 1.desember 2020. Velkommen inn!

Video Nr 4

Video Nr 5

Video Nr 7

Video Nr 13

Video Nr 14

Video Nr 15

Video Nr 16

Video Nr 17

Video Nr 18

Video Nr 19

Video Nr 20

Flere Grand Mastiff Art Utstillere

Richard Johnsen

Les Mer

Heidi Simonsen

Les Mer

Birgitt H.Gjerpe

Les Mer

Embla Rytterager Johnsen

Les Mer

Torbjørn Endrerud

Les Mer

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss