Våre Åpningstider

Vår popup-tid er nå over i Tønsberg og vi har ingen dører å åpne før vi er ved neste destinasjon. Hvor det blir, ja det gjenstår å se.

Følg oss her eller på Facebook (@grandmastiffarthouse) for å catche oss på neste lokasjon.

Takk for oss, Tønsberg!

Skriv til oss på:
grandmastiffart@gmail.com
eller ring oss på:
+47 98456703

Hege Holt

Teamet Vårt - Hvem er vi?

Vår misjon og visjon er å hjelpe andre med å bli synlige. Teamet vårt er lidenskapelig opptatt av å skape nye muligheter og veier, og slik er vi en balansert gjeng med utfyllende kompetanse og egenskaper.

Kontakt Oss

Kontakt Hege Holt for alt som har med utstillinger, media og profilering, produksjon eller konsulent tjenester å gjøre. Med seg har hun 30 år med media og markedsføring, profilering og produksjon i ryggsekken.
Grand Mastiff Personale Tønsberg

Hege Holt Grunnlegger

Grand Mastiff Art House er et grassrot prosjekt med sikte mot å bidra positivt i utviklingen av nye plattformer for kunstnere i Norge. Etter vår første popup erfaring i Tønsberg på tampen av 2020 vil vi nå bygge nettplattformer med nettutstillinger frem mot neste popup prosjekt. Velkommen til Grand Mastiff Art House! Storstue for kunst og kunstnere.
Grand Mastiff Art House Galleri

Grand Mastiff Art House Galleri og Media Byrå

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss