I februar setter Albin Upp fokus på viktige ting. I Galleriet finner du utstillingen "Ukrainas Kamp For Frihet" i regi av Norwegian Helsinki Committee. Utstillingen vises fra 14.februar til 25.februar, dagen for den russiske invasjonen av Ukraina. Under kan du lese mer om innholdet i utstillingen og programmet for markeringen som holdes i galleriet 25.februar. Utstillingen er åpen torsdag til fredag klokken 12 til 17 og lørdag og søndag 12 til 17. Mandager holder vi stengt. Du finner oss i Briskebyveien 42 i Oslo.

I dag åpner utstillingen "Ukrainas Kamp For Frihet" hos Galleri Albin Upp på Briskeby i Oslo. dette galleriet har i en årerekke banet vei for fritt ord og fri kunst. Eier Kristin Bonnevie har nå initiert til å sette fokus på krigen i Ukraina, med samarbeidet med Den Norske Helsingforskomité og krigsfotografer, filmskapere og andre kunstnere. Utstillingen åpner i dag klokken 17 (14.februar - for Kjærlighet og Fred) i Briskebyveien 42. Velkommen til denne viktige markeringen. Utstillingen er åpen til og med 25.februar, markeringen for årsdagen av Russlands invasjon av Ukraina.

Vi hadde gleden av å få vise frem Emblas fabelaktig kule akvarell portretter (med statements) i en Nyttårs Nettutstilling. Vi ble helt betatt av denne jenta og hennes unike uttrykk, som nå i dag entrer de myndiges verden med sine nyfunne 18 år!

Embla Rytterager Johnsen genererer både smil og litt bekymrede rynker i panna hos de vi har vist bildene hennes til. Den aktuelle akvarell serien "The Social Mask" er Emblas første bildeserie som publikum får nyte i sin helhet. Ja, det er vel den første akvarell serien hennes i det hele tatt.

Embla Rytterager Johnsen er den aller siste utstiller vi har med oss fra vårt Tønsberg eventyr. Tiden i galleriet og med våre lokale samebridspartnere er over, og nå går eventyret videre på nett med Embla. Les om henne i avisa Gjengangeren i dag.

Om vi sier Beatles, Stones, Elvis, The Boss, John Lennon, Cher, Tina Turner, Jahn Teigen, Prince... Hva sier du da? Her i huset sier vi bare "Sukk". Og så blir blikket temmelig sløret ja. Det er stemningen "på huset" i disse dager. Var det opp til oss ville vi bodd i Tendart-bildene hele tiden. Torbjørn Endrerud får rette streker og Digital Graphic Art til å glimre med nye uttrykk. Joda, bildene har bare rette streker. Kom og se.

Vi har nå vært åpne i 6 uker. Det er 11 uker siden vi skapte merket Grand Mastiff Art House. Det er 4 uker til prosjektet er over. For denne gang. Vi har en utstilling igjen, som introduserer 17 år gamle Embla Rytterager Johnsen. Den gleder vi oss til, og vi skal backe den opp med en kavalkade av bilder fra utstillerne som har vært med oss igjennom disse ukene. I dag er vi matte av takknemlighet for den støtten pressekorpset har gitt oss underveis. I går var vi på besøk hos Radio Tønsberg, og vi fikk lov å vise frem Juleutstilling utstiller Torbjørn Endrerud over to sider i Byavisa. Tusen takk! 

- Det var en skikkelig koselig kveld! var meldingene vi fikk etter åpningen av Juleutstillingen lørdag kveld. Med litt avstand og litt tilrettelegging og god team ånd klarte vi å føle juleånden og kjærligheten rundt både kunst og mennesker lørdag kveld. Julehandelen er dermed igang, med farger og gladmotiver fra Galleri Tendart (Torbjørn Endrerud - Oslo) og Middelalderstil (Birgitt H. Gjerpe - Tønsberg). 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss