Vi hadde gleden av å få vise frem Emblas fabelaktig kule akvarell portretter (med statements) i en Nyttårs Nettutstilling. Vi ble helt betatt av denne jenta og hennes unike uttrykk, som nå i dag entrer de myndiges verden med sine nyfunne 18 år!

Embla Rytterager Johnsen genererer både smil og litt bekymrede rynker i panna hos de vi har vist bildene hennes til. Den aktuelle akvarell serien "The Social Mask" er Emblas første bildeserie som publikum får nyte i sin helhet. Ja, det er vel den første akvarell serien hennes i det hele tatt.

Embla Rytterager Johnsen er den aller siste utstiller vi har med oss fra vårt Tønsberg eventyr. Tiden i galleriet og med våre lokale samebridspartnere er over, og nå går eventyret videre på nett med Embla. Les om henne i avisa Gjengangeren i dag.

Om vi sier Beatles, Stones, Elvis, The Boss, John Lennon, Cher, Tina Turner, Jahn Teigen, Prince... Hva sier du da? Her i huset sier vi bare "Sukk". Og så blir blikket temmelig sløret ja. Det er stemningen "på huset" i disse dager. Var det opp til oss ville vi bodd i Tendart-bildene hele tiden. Torbjørn Endrerud får rette streker og Digital Graphic Art til å glimre med nye uttrykk. Joda, bildene har bare rette streker. Kom og se.

Vi har nå vært åpne i 6 uker. Det er 11 uker siden vi skapte merket Grand Mastiff Art House. Det er 4 uker til prosjektet er over. For denne gang. Vi har en utstilling igjen, som introduserer 17 år gamle Embla Rytterager Johnsen. Den gleder vi oss til, og vi skal backe den opp med en kavalkade av bilder fra utstillerne som har vært med oss igjennom disse ukene. I dag er vi matte av takknemlighet for den støtten pressekorpset har gitt oss underveis. I går var vi på besøk hos Radio Tønsberg, og vi fikk lov å vise frem Juleutstilling utstiller Torbjørn Endrerud over to sider i Byavisa. Tusen takk! 

- Det var en skikkelig koselig kveld! var meldingene vi fikk etter åpningen av Juleutstillingen lørdag kveld. Med litt avstand og litt tilrettelegging og god team ånd klarte vi å føle juleånden og kjærligheten rundt både kunst og mennesker lørdag kveld. Julehandelen er dermed igang, med farger og gladmotiver fra Galleri Tendart (Torbjørn Endrerud - Oslo) og Middelalderstil (Birgitt H. Gjerpe - Tønsberg). 

Så er tiden kommet for å ta ned noen og henge opp andre kunstverk på veggene våre. Høstutstillingen blir til Juleutstillingen. Det er en blandet følelse av vemod og glede, men heldigvis blir våre flotte premiere utstillere med oss videre. Og vi ønsker to nye kunstnere velkommen til oss!

Joker Covid David Richard johnsen Grand Mastiff Art House

Det er dessverre ikke til å stikke under en stol at det er tøffe tider for alle. Det er vanskelig å vite hva man kan gjøre og hvordan, og mange spør oss: "Hvordan tilrettelegger dere i forhold til korona?" Kan jeg fortsatt komme og se? Eller er det bare på nett?

Grand Mastiff Art Utstillere

Richard Johnsen

Les Mer

Heidi Simonsen

Les Mer

Birgitt H.Gjerpe

Les Mer

Embla Rytterager Johnsen

Les Mer

Torbjørn Endrerud

Les Mer

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss