I februar setter Albin Upp fokus på viktige ting. I Galleriet finner du utstillingen "Ukrainas Kamp For Frihet" i regi av Norwegian Helsinki Committee. Utstillingen vises fra 14.februar til 25.februar, dagen for den russiske invasjonen av Ukraina. Under kan du lese mer om innholdet i utstillingen og programmet for markeringen som holdes i galleriet 25.februar. Utstillingen er åpen torsdag til fredag klokken 12 til 17 og lørdag og søndag 12 til 17. Mandager holder vi stengt. Du finner oss i Briskebyveien 42 i Oslo.

I denne utstillingen er det dybder av temaer som kan betraktes såvel som diskuteres. Blant andre kunstnere finner vi fotojournalisten Olyksandr Klymenkos bilder fra krigen. Vi finner også bilder som tegner et bilde av den Ukrainske historien, tilbake til 1989.
I tillegg vises den omtalte filmen "Mariupol 2" av den drepte Mantas Kvedaravičius, samt bilder fra den prisbelønte  fotografen Yevgeniy Maloletka.

Følg linken for mye mer informasjon og oppdateringer fra arrangørene:

Vellykket Åpning av Utstilling om Ukraina

"14. februar åpnet utstillingen «Ukrainas kamp for frihet» på Galleri Albin Upp i Oslo. Innlederne var preget av situasjonen Ukraina befinner seg i når det snart er gått ett år siden Russlands fullskala invasjon. Bildene fra et land i krig er rystende. Utstillingen er åpen til 26. februar.

Les mer...

 

 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss