For bare 5 uker siden visste ikke noen av oss i Grand Mastiff Art House at vi skulle åpne dette popup-galleriet. I dag ser vi at det har vært et prosjekt som har seilet på så og si flatt vann og med god fønvind i seilene frem til der vi er i dag: Tilstede. Noen ganger vet man bare i sjela si, at en god ting er skapt. Det føler vi dette er. 

Fredag 30.oktober inviterte vi Tønsbergs gode borgere til vår første utstilling av forhåpentligvis mange i tiden som kommer. I disse korona tider er hverdagen annerledes og litt innskrenket, men vi lykkes i å samle en flott gruppe kunstinteresserte mennesker for å feire tre lokale kunstnere som vi er fast bestemt på å følge på veien videre mot et godt fotfeste i offentlighetens rom. Dette er kunstnere som fortjener å vises frem, og som vi bokstavelig talt får være med, i en enorm kreativ utviklingsfase fra studio til galleri og salg. Videre er vårt håp at utstillingene hos oss skal motivere disse talentene til å gi oss mer. Mye mer. Og det tror vi de vil gjøre. Det er gode energier i Grand Mastiff Art House, hvor kreativiteten blomstrer, og hvor vi jobber med selvtillit og motivasjon, mestrings følelser og bevisstgjøring. Hos oss handler det om mennesker, om motivasjon, inspirasjon og glede i alt vi gjør. Livet er for kort til ikke å feires hver dag, tenker vi.

 

 

Grand Mastiff Art house Heidi Simonsen UtstillingGrand Mastiff Art House Opening Night GalleryGrand Mastiff Art House Opening Night Gallery

Workshops
Etterhvert vil vi utvide tilbudet vårt videre til det vi håper vil bli samfunnsnyttige aktiviteter, som workshops og seminarer, om kreativ utfoldelse og mestring, motivasjon og selvtillit. Spesifikt er vi interessert i mennesker som trenger en liten veiviser i livet, og vi bruker kunst og media til å gi dem de verktøyene de kanskje trenger for å komme videre på sin vei i hverdagen, med høyere livskvalitet. Vi er spesielt interessert i å gi en innsats for de unge som kanskje sitter litt fast, men som med et lite push kan finne den grunnen de leter etter for å være mer verdt hos seg selv. Mestring og selv verdi er noe samfunnet dessverre trenger fokus på. Så hvordan gjør vi det? 

Vi er tilknyttet fantastiske mennesker med kreative talenter, kunnskap og kompetanse. Disse menneskene har også bevist igjennom livet og karrieren de har valgt, at de er de perfekte eksemplene på det vi ønsker å vise andre at er mulig i livet. Og de bryr seg om å gi videre av sin kunnskap og sin kompetanse.
Det er workshops vi bruker som verktøy for å åpne disse dørene og vinduene inn til dems egen verden, som kanskje har blitt farget av Grand Mastiff Art House Opening Night Galleryeksterne ting og tatt litt over fokusen i livet. Det kan være mange grunner til det, og for oss er ikke grunnen til den vanskelige situasjonen så viktig som fokuset på hver og ens verdi og potensiale i livet fremover. 
Igjennom disse media og kunst verkstedene ønsker vi å nå det offentlige rom med resultatene. Både med menneskene og produktene som produseres. Og dette ønsker vi å gjøre i samarbeid med samfunnet rundt oss. Være seg privat næringsliv eller kommune, stat eller annet. Vi er alle sammen om å skape samfunnet rundt oss, og det er derfor viktig for oss å jobbe med, og vise frem resultatene til alle. 

Disse resultatene vil bli stilt ut hos oss, og hos våre samarbeidspartnere i det lokale næringslivet. Det er bare å glede seg! 

Profilering, media og markedsføring
"Bak" galleriet ligger det en del mer som kanskje ikke umiddelbart synes, men som er kanskje det viktigste vi gjør. Vi lager et ansikt utad for kunstnerne vi jobber med, om de ikke allerede har en plattform som viser dem frem i verden utenfor studioet. Teamet vårt har lang fartstid i media og markedsføring, og det er dette som gjør jobben vår til den beste i verden. Vi får lov å vise frem, skryte av og skape en ny verden for de vi jobber med. 
Så hva betyr det egentlig, tenker du kanskje. Jo, det betyr at vi tetter hullene i profilen og markedsføringen for kunstneren. Det kan være vi starter med å skape en logo, eller kanskje en nettside, men det kan være kunstneren allerede har elementer av total behovet. Da fikser vi resten! 

Videre jobber vi med å lage en plan for hvordan kunstneren kan bruke disse verktøyene for å skape bærekraftighet i arbeidet og hverdagen med kunsten. 

Vi håper å bli et permanent tilbud i Tønsberg, og derfor gir vi jernet 100% frem til 2021! Bli med på den fargerike turen, med popup galleri for lokale kunstnere, i Farmannsveien 1 i selveste Fjerdingen. Et sted vi bryr oss veldig om, og vil være med å farge i en lang tid fremover om vi kan. Her lever kunsten og kreativitveten og fantasien. 

Grand Mastiff Art House Opening Night GalleryGrand Mastiff Art House Opening Night GalleryGrand Mastiff Art house Sold Congratulations Richard johnsen

Takk til alle våre støttespillere, frivillige sjeler som har vært uvurderlige i monteringen av dette konseptet, på bare 4,5 uker. Well done!!! Vi klapper og takker, med en dyp takknemlighet. 

Grand Mastiff Art House Opening Night GalleryGrand Mastiff Art House Opening Night Gallery

Utstillere:

Katrine Bjerre - Tegner
Heidi Simonsen - Abstrakt Maleri
Richard Johnsen - Stencil Art/Maleri

Velkomen til oss! 

Hege, Martin og Morten
Grand Mastiff Art House

 

 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss