Trenger du video til sosiale medier? Eller kanskje du trenger en video til innsalg? Eller gjerne bilder eller tekst, ideer og kampanjer til å promotere deg selv og ditt arbeid? Nettside? Nettshop? Eller bare brainstorming så du får dratt ut pluggen der hvor du står fast. For det skjer med oss alle, og noen ganger trenger vi litt hjelp og dytt i ryggen i en annen retning enn der vi ble sittende fast. 

Kanskje du rett og slett ikke har kunnskapen du trenger?
Det har vi. Med mer enn 30 års erfaring i bransjen, på tvers av alle kategorier media produksjon, så elsker vi å hjelpe andre. Det er rett og slett jobben vår. 
Vi vil gjerne hjelpe deg om vi kan. 

Ta kontakt! Vi er en liten gjeng i et kreativt kollektiv, som knyttes sammen her i Grand Mastiff Art House, for å hjelpe så mange vi kan, med å nå frem til de som ikke kjenner dem enda.

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Hva driver vi med nå for tiden? Og hva er egentlig Grand Mastiff Art house?

Sammen med fotograf Kenneth Sporsheim har vi akkurat nådd nye mål med det fantastiske markedsførings prosjktet vi får lov å jobbe med, for vår tidligere utstiller Galleri tendart.
Vår tidligere daglige leder fra popup prosjektet i Tønsberg i 2020 Hege Holt, er med i kollektivet med media byrået hun har reist verden rundt med i 20 år: DreamBuz Media.
Hege tilbyr en one-stop-shop for media og markedsføring, og er tilknyttet eksterne tilbydere når interne ikke strekker til. 
 

Så, trenger du nettshop? bilder? videoer? markedsføringsplan? Eller bare ideer og et speil på hvem du er så du kommer tilbake til der du var?
Bare å si ifra. Her bygges det nye veier for vettuge priser. Og det handler om DEG og DITT. 

Vi lager video for den unike og fargerike kunstneren Marit Skyer. Hun er helt rå. Og fortjener at alle ser henne og kunsten hennes. Takknemlighet råder når vi får jobbe med ekte mennesker med ekte intensjoner.
Marit besøkte vi i hennes atelier i Sandefjord, og hadde det knallgøy med å filme til videoen som straks er ferdig så du kan se den også. 
Se mer om Marit på maritskyer.com

Så tar vi skrittet ut i ekstern media.

Vi er igang med å skrive livvsstils reportasjer med Kite-Kari. Eller kanskje du kjenner henne som den blåøyde blonde power-dama fra Stavanger, som kiter med kongelige på Tv, som reiser verde rundt med kiten i bagen, og vinner en haug med verdensmester titler. Kanskje du kjenner henne som villmarkslivs lærer Kari i Harstad, eller som hun som drar med seg folk på villmarkstur til Svalbard hvert år.

Nå bygger Kari minihus-camp i Lofoten, hvor hun gjerne viser deg alt som har med å nyte naturen å gjøre. Og sette pris på det.

kanskje du har lyst til å prøve standup-paddle med hvalene?

 

Grand Mastiff Art House er som en god og trygg mamma hvor vi samles. Her kan du finne alt innen media og markedsføring. Her finner du profesjonelle folk som leverer, med ditt beste i sikte.

 

Alle kollektiv medlemmer i Grand Mastiff er selvstendige og erfarne i sitt arbeid.

Og til sommeren kommer vi med ny fantastisk popup galleri et sted hvor Moder Natur bestemmer.

 

Temaet for sommerutstillingen:

Anti Mobbing. Vi støtter det ikke.

Det er et stort problem i vårt gode land. Og vi vil sette fokus på det, for både store og små.

Grand Mastiff Art Utstillere

Richard Johnsen

Les Mer

Heidi Simonsen

Les Mer

Birgitt H.Gjerpe

Les Mer

Embla Rytterager Johnsen

Les Mer

Torbjørn Endrerud

Les Mer

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss