Vi er stolte av å presentere en lokal Tønsberg kunstner med lang fartstid i Tønsbergs kulturliv til Grand Mastiff Art House Juleutstilling (5.desember - 26.desember 2020).

Birgitt H.Gjerpe og Middelalderstil har i mange år sydd middelalder kostymer og tilbehør, men har i den senere tid tatt kunnskapen og insapirasjonen til et nytt nivå. Nå lager Birgitt middelalderinspirerte tavler. Tavlene settes sammen av egenproduserte elementer og elementer hun har funnet i verdens mange kriker og kroker, hvor middelalderen har satt sitt spor. Birgitt bruker en egen teknikk, som nok er rimelig unik i Norge, og har utviklet et eget uttrykk som har tatt godt tak i beskuerens interesse og fascinasjon. 

Juleutstillingen åpner 1.desember og står til 26.desember. Velkommen til Grand Mastiff Art House og Middelalderstil.no

Birgitt skal dele vårt galleri med nok en unik kunstner, med et meget sprekt og fargerikt uttrykk i sin grafikk kunst. Torbjørn Endrerud og Tendart.no presenterer Tendart Wpop kunst. Ja, spennende, ikke sant? Det synes vi også. Hva er Wpop, tenker du. Følg med videre for introduksjon av Torbjørn og hans kunst. I mellomtiden: 
Bli kjent med Birgitt H.Gjerpe og Middelalderstil.no


Les mer om Birgitt her: 
Birgitts Bio

 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss