Mandag kom med mer regn ute og enda mer sol inne hos oss i Farmannsveien 1 i Tønsberg 🙂
En stor takk til Tønsbergs Blad i dag, for en fin reportasje om vår tilstedeværelse i bybildet. Vi håper å få det til slik at vi blir et permanent tilbud til lokale og ikke lokale kunstnere. Som artikkelen forteller: Fremtidsvisjonen vår er workshops og prosjekter for å promotere keativitet, mestring og veier videre i livet. Vi jobbr også med musikere/band og nisje atleter (som for eksempel ekstremsport utøvere). Ettersom vi bygger oss opp vil vi integrere flere tjenester for de som vil ta sin kreativitet ut i det offentlige rom. Hvordan blir man synlig i markedet? Hva er markedet? Hvordan skal man selge kunsten eller merkevaren sin?
Dette er vår verden, og vi liker jobben vår veldig godt. Slik blir det gøy å bygge merkevare, og slik blir det mye latter og mye mestringsfølelse for alle. 
 
Med oss på laget har vi fantastiske mennesker som vil gi videre av sin egen erfaring. Ifra livet og ifra sin egen karriere. De vi jobber med har uvurderlig erfaring og kunnskap, med samme innstilling som oss: Alle elementer i livet må stemme for at vi skal kunne ha det bra. Og vi er de eneste som kan få det til for oss selv.
Mer om det kommer veldig snart.
Nå: TAKK til alle dere som har hjulpet oss hit, og TAKK til TB for å hjelpe oss ut i lyset 🙏
 
Tønsbergs Blad Grand Mastiff Art House
 
Skriv til oss:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Lokasjon: Farmannsveien 1, Tønsberg. Der hvor
Aliens tattoo
hadde sitt univers en stund. Velkommen!
Tirsdag-Fredag 13-18
Lørdag: 12-16
Følg oss på Facebook

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss