Covid David Richard Johnsen 4500 kroner

Det er dessverre ikke til å stikke under en stol at det er tøffe tider for alle. Det er vanskelig å vite hva man kan gjøre og hvordan, og mange spør oss: "Hvordan tilrettelegger dere i forhold til korona?" Kan jeg fortsatt komme og se? Eller er det bare på nett?

Neida, det er fortsatt helt åpent for besøk i åpningstiden og tilgjengelig for private visninger.
Vi følger smittevern reglene inne i galleriet vårt. Alle må innom en smittesporings stasjon hvor vi registrerer besøkende og spriter hender. Videre er vi bevisste på hvor mange vi holder visning for av gangen. Og det løser seg ganske greit ved at folk nå tar dette på alvor og er flinke til å holde avstand og kommunisere med oss. Er det nødvendig å minne noen på reglene, så gjør vi det slik at alle er trygge.

Når det gjelder det å åpne et galleri og selge bilder for de flotte kunstnerne våre, så må man jo snu seg dit hvor vinden blåser igjennom utviklingen av retningslinjer og regler. Som alle er smertelig klar over så snur ting seg fort nå, og man må snu seg etter det som skjer. Ja, det er veldig forvirrende, og det er veldig komplisert for mange. 
Vi forsøker å tilpasse oss hva dere som har lyst til å følge oss og se på bildene til utstillerne våre, forteller oss er deres behov. 

Det betyr at vi alltid er tilgjengelig på e-post, telefon og meldinger. Om noen ønsker mer informasjon eller kanskje reservere visning eller et bilde, så er det mange kanaler for å nå oss. 

Vi sender over hele landet, og gjerne til utlandet også, og nå er vi iferd med å tilrettelegge nettsiden vår for mer digitalt galleri og butikk, slik at det skal være enkelt å fargelegge tilværelsen med flotte bilder til seg selv eller de man er glad i. 
Følg med for kampanjer og tilbud på nettsidene våre, nå som jula nærmer seg og viskal ønske flere kunstnere velkommen på veggene våre.

Smil til noen du ikke kjenner og ta vare på hverandre. Hos oss er alle velkomne, for å fargelegge dagen litt med god kunst. 

Akkurat nå kan du se: 
Heidi Simonsen (abstrakt maleri, til 1.desember)
Richard Johnsen (stencil art/spraybokser og maleri)

Besøk oss i Farmannsveien 1 i kulturstrøket Fjerdingen i Tønsberg Sentrum.

Vår epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
T
elefon: 93410834 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss