Så er tiden kommet for å ta ned noen og henge opp andre kunstverk på veggene våre. Høstutstillingen blir til Juleutstillingen. Det er en blandet følelse av vemod og glede, men heldigvis blir våre flotte premiere utstillere med oss videre. Og vi ønsker to nye kunstnere velkommen til oss!

Du kan fortsatt kjøpe Heidi Simonsen Art og Richard Johnsen Art hos Grand Mastiff Art House i Tønsberg.

Og nå: Presenterer vi Juleutstillingen, med Middelalderstils Birgitt H.Gjerpe og Tendarts Torbjørn Endrerud. Her blir det middelalder stil og Rock n Roll Vibes fra 60 og 70-tallet. Hjelpes, for en førjulstid!

Lørdag inviterer vi til Åpent Hus hos oss i Farmannsveien 1 fra klokken 15-18. Det er dessverre pandemi tid og litt strenge regler, men vi har tilrettelagt og gjør det vi kan for at alle kan få delta. 

Klokken 18 stenger vi dørene for en privat event med begrenset antall mennesker. Dette vil vi gjøre videre igjennom utstillingen, så om du vil ha litt privat tid med kunst og kunstnere, så reserver tiden. Vi er her! 

Tendart

Tendart kommer til oss med farger og musikk. Kunstner Torbjørn Endrerud er kjent i både musikk og kunst verdenen for sin dedikasjon til Beatles og den tilhørende epoken. Man kjenner virkelig at det rocker i mellomgulvet når man ser bildene til Torbjørn. 
Han bruker en interessant teknikk hvor alle bilder lages med rette streker. Motivene er tatt fra kjente og kjære øyeblikk som har blitt foreviget for eksempel i bildeform. Her tar Torbjørn dette til et eget nivå, med en egen teknikk, og med et eget Univers av energi og fantastiskhet. Om det er et ord. 
Som du skjønner så er vi store fans allerede. 
Kom og sjekk det ut, og sikre deg din julegave til noen du er glad i som er glad i musikk. Dette er gaven å gi. 

 

Middelalderstil

Vi er så utrolig stolte av å kunne jobbe med denne kunstneren, og dette fantastiske merket MiddelalderstilBirgitt H.Gjerpe har i mange år vært en aktiv deltager i Tønsbergs middelalderkultur og aktiviteter. De siste årene har hun videreutviklet kunsthåndverk med middelalderinspirasjon til kunstverk i samme ånd. Birgitt lager tavler inspirert av historiske øyeblikk, arkitektur, personer og andre temaer i denne historiske epoken. 
Middelalderstil presenterer tavler, men du kan også shoppe litt spennende produkter som Birgitt har laget igjennom årene, i den lille og koselige gaveshopen vår. 
Her blir det mye å utforske, og mye nytt å lære om. 
Tavlene er helt perfekte julegaver til noen som er opptatt av estetikk og historie. Her får man full pakke! 

Besøk oss i Farmannsveien 1 i Tønsberg torsdag til fredag klokken 13-18 og lørdag 12-16. Skriv eller ring for å booke private visninger. 

Denne uka er vi litt til og fra, i og med at vi monterer og forbereder denne spennende Juleutstillingen. 
Utstillingen vil henge til 26.desember. Vi ønsker velkommen til en koselig julehandel og førjulsprat. 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 93410834
@grandmastiffarthouse

 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss