- Det var en skikkelig koselig kveld! var meldingene vi fikk etter åpningen av Juleutstillingen lørdag kveld. Med litt avstand og litt tilrettelegging og god team ånd klarte vi å føle juleånden og kjærligheten rundt både kunst og mennesker lørdag kveld. Julehandelen er dermed igang, med farger og gladmotiver fra Galleri Tendart (Torbjørn Endrerud - Oslo) og Middelalderstil (Birgitt H. Gjerpe - Tønsberg). 

Juleutstilling Grand Mastiff Art house TendartJuleutstilling Grand Mastiff Art house Middelalderstil

Selv om vi lever i skikkelig utfordrende tider og mange er redd for mange ting, så føler vi i Grand Mastiff Art House det er veldig viktig, viktigere enn noensine, å fokusere på de gode tingene vi har rundt oss. I trygge former. Kunst og sosialt samvær er definitivt to av de gode tingene, og når man gjør ting i grasrot ånd så blir det enda litt mer takknemmelig. Vi i Grand Mastiff Art House retter en takk til absolutt alle rundt oss, som har vært med på å skape dette fine vi får være med på. 

Med 130 kvadrat og en maksgrense på 25 gjester klarte vi å lage til en veldig fin og koselig åpningskveld midt i korona tiden, for Middelalderstil og Tendart Juleutstilling i Farmannsveien 1 i Tønsberg. Vi har rett og slett julefølelse og sommerfugler i magen inne i Storstua vår. Kom og se! Kaffen er klar, og gløggen er på vei. 

Disse to kunstnerne setter oss på nye kart der ute i vår verden, og vi er veldig stolte av å kunne gå førjulstiden i møte med disse to utstillerne. For oss er det mest viktig å nå frem til et så bredt marked som mulig, og å gi kunstnerne mulighet til å nå nye hjørner i markedet sitt. Vi gleder oss vanvittig mye til de neste tre ukene. 

Utstillingen står til 26.desember. 
Åpningstidene våre er i hovedsak disse (men vi kommer til å være der MYE mer. Ring for å booke private visninger. 93410834 Hege). 

Tirsdag - Fredag: 13 - 18
Lørdag: 12 - 16

Følg med i Event kalenderen vår for flere private kvelder du kan delta på sammen med oss.

Det er så mange som kanskje er litt forsiktige med å bevege seg inn i et kunst galleri, men hos oss er det veldig trygt og hjemmekoselig. Er det mulig å kalle et galleri for "folkelig", så er Grand Mastiff Art House en stor kandidat for den betegnelsen. Takhøyden er stor, kantene er runde, og kunsten på veggene våre er for absolutt alle. 

Juleutstilling Grand Mastiff Art house MiddelalderstilJuleutstilling Grand Mastiff Art house Tendart

Det som kanskje gjør opplevelsen hos oss ekstra takknemlig er den hjertekjære frivillige innsatsen vi opplever fra alle rundt oss. Vi er selv frivillige, og når vi ser at de rundt oss tar frem de gode gamle dugnads verdiene, så blir vi varme i hjertene våre. 
I den anledningen synes vi det er et fint øyeblikk her og nå å dele en super gigantisk takk til alle de som har hjulpet oss med å hjelpe. Uttrykket "vi er i samme båt", har fått ny mening for oss på Huset. For denne båten har skutt enormt fart på rekordtid, og vi er litt lei oss nå for at vi begynner å se mot slutten av popup-tiden vår. 

Men en av hemmelighetene er å Leve i Nuet, så da gjør vi det og fortsetter å smile og være taknemlige for den fantastisk fine kvelden i middelalderens og musikkens navn. 

Kom innom for en fargerik opplevelse med de perfekte julegavene på veggene. 

VELKOMMEN til Grand Mastiff Art House i Farmannsveien 1 i Tønsberg By. 
Du kan alltid nå oss på 93 41 08 34 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Se MER OM KUNSTNERNE her.

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss