Her er Leo! Han kjenner vi godt, og vi kjenner vel filmen The Great Gatsby. Bildet heter "Congratulations", og siden det hang på veggene våre i popup utstillingen i Tønsberg med Richard i 2020, så er det stadige forespørsler å finne i mailboksen vår.
Denne varianten av motivet er laget i 3 utgaver, hvorav alle er nummerert.

Det gjør ingenting for motivasjonen i hverdagen å ha dette i sitt skue hver dag.

Om Kunstneren:
Richard Johnsen er fra Tønsberg og har sprayet og malt bilder i ti år. Rochard har en egenartet stil hvor han mikser spray art (spray bokser) med akryl maling på lerret. Litt osm å ta gata inn i stua og akrylen ut på gata. Her er det en salig kul miks av Streetstyle Spray Art og tradisjonell maling.
Richard bruker ofte motiver fra kjente filmer og andre gjenkjennelige momenter i tidens underholdnings historie. Verkene hans bærer ofte preg av sterke farger, eller sterke kontraster når fargene er få, og et sterkt uttrykk som engasjerer mange som beskuer kunsten hans.

Mer om Ric-Art

Brand Ric-Art
2,500.00

Grand Mastiff Art Utstillere

Richard Johnsen

Les Mer

Heidi Simonsen

Les Mer

Birgitt H.Gjerpe

Les Mer

Embla Rytterager Johnsen

Les Mer

Torbjørn Endrerud

Les Mer

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss