Vi har nå vært åpne i 6 uker. Det er 11 uker siden vi skapte merket Grand Mastiff Art House. Det er 4 uker til prosjektet er over. For denne gang. Vi har en utstilling igjen, som introduserer 17 år gamle Embla Rytterager Johnsen. Den gleder vi oss til, og vi skal backe den opp med en kavalkade av bilder fra utstillerne som har vært med oss igjennom disse ukene. I dag er vi matte av takknemlighet for den støtten pressekorpset har gitt oss underveis. I går var vi på besøk hos Radio Tønsberg, og vi fikk lov å vise frem Juleutstilling utstiller Torbjørn Endrerud over to sider i Byavisa. Tusen takk! 

Og vi er overmåte happy og lykkelige over den mottakelsen og støtten dette grassrots prosjektet har fått der ute blant publikum også. Det er mange ildsjeler som har stilt opp for prosjektet, og det er forhåpentligvis flere norske hjem som har fått nye farger i hjemmene sine, som kan glede mange i lange tider fremover. Kunstnerne selv har imponert oss i Grand Mastiff så mye at det nok felles en tåre over prosjektets stopp når den dagen kommer 15.januar. Vi vil rette en gigantisk takk til alle ildsjelene, men også til pressekorpset i Tønsberg, for den positive støtten vi har fått i aviser og radio. Dette handler om mennesker, og igjennom disse ukene har vi sett at det nytter, til og med i en pandemi tid. Det nytter å finne nye veier, nye smil og nye mål for fremtiden. Det er mye godt å ta tak i.

Musikk og Feelgood Vibes fra Tendart

Når man kommer inn døra på Grand Mastiff huset så vet man umiddelbart at her kan man trives. Til høyre henger rette streker i DGA (Digital Graphic Art) stil fra Oslo kunstner Torbjørn Endrerud. Torbjørn er selv musiker og Beatles entusiast, noe som har ført til mye musikk i kunsten hans. Hvert et bilde har Beatles titler, med mindre titlene er selvskrevne, som "David Bowie" eller "Prince". Eller "Jahn Teigen". Jada, selvsagt ærer vi Tønsbergs store og kjære musikk legende. 
Etter å ha solgt rulletrapper i over 40 år bestemte Torbjørn seg for at Tendart, hans varemerke, skulle bli heltids geskjeft. Slik ble det, og det er både publikum og Torbjørn glad for. 
Bildene runger av 60-talls musikk, selv uten høyttalere. Det er en glede å jobbe innenfor dørene på Grand Mastiff Art House med Tendart vibes imellom veggene. En trapp ned dekkes meter etter meter med vegg, av nettopp: Musikk bilder. Kom inn og se, det er ikke mulig å gjenskape den følelsen av glede som man opplever når man tar reisen gjennom Tendart rommene hos oss. Det rocker, for å si det mildt. 

Bildene starter på 2000 kroner, kommer i tre størrelser i nummererte serier og leveres ferdig innrammet.
Vi sender over hele landet. 
Du kan betale med Vipps eller bank overføring, og bestille på nett om du lnsker det. Det gjør du slik: 

  • enten her fra kontaktskjemaet vårt eller
  • ring 93410834
  • besøk oss på Facebook  og send melding der
  • eller send email til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Se noen av bildene til Torjørn under.  

Spør om du lurer på noe! Vi er her for å farge hverdagen for både dere, oss og kunstnerne. 

Åpningstider denne uken (det er alltid mulig å be om private visninger utenom disse tidene):

Torsdag 17.desember - 13-18
Fredag 18.desember - 13-18
Lørdag 19.desember - 13-18

Søndag: Avhenger av forespørsel igjennom helgen. Følg med for oppdateringer. 

Adressen vår er: Farmannsveien 1 (Gamle Aliens Tattoo, rett ovenfor Frelsesarmeen)
Vi har parkering foran inngangen (på baksiden av bygget)

Tendart Torbjørn Endrerud Jahn teoigen Grand Mastiff Art House JuleutstillingTendart Torbjørn Endrerud Jahn teoigen Grand Mastiff Art House Juleutstilling

Tendart Torbjørn Endrerud Jahn teoigen Grand Mastiff Art House JuleutstillingTendart Torbjørn Endrerud Jahn teoigen Grand Mastiff Art House Juleutstilling

Middelalderinspirert fra Middelalderstil og Birgitt H. Gjerpe

I forrige uke var Byavisa også på besøk. Journalist Espen Jørgensen tok seg en lang prat med Birgitt H.Gjerpe fra Middelalderstil. Birgitt er lokal Tønsberg kunstner som har hatt en aktiv rolle i Tønsbergs kunst og kultur liv. Birgitt har i mange år sydd middelalder kostymer og tilbehør, men har beveget seg inn i en ny genre av sin egen kunst. Birgitt har utviklet en særegen teknikk som tar for seg historie og temaer fra Livet selv. Alt er selvsagt middelalderinspirert, og tavlene Birgitt lager bærer gjenbruks artikler fra fjern og nær, som smykker eller andre artifakter som hun integrerer i tavlene for å fortelle historiene bak temaene hun velger. 

Tavlene bør oppleves, og en snakk med kunstneren selv setter lys på hvor fantastiske disse kunstverkene er. Det ligger enormt mye arbeid over lang tid, og Birgitt legger hjerte og sjel i hver og en tavle. 

Dette må oppleves! 

Se mer om Birgitt på hennes nettside Middelalderstil.no

Her er noen av tavlene som henger hos oss i Farmannsveien 1. 

Middelalderstil tavle Grand Mastiff Art house UtstillingMiddelalderstil tavle Grand Mastiff Art house Utstilling

Middelalderstil tavle Grand Mastiff Art house UtstillingMiddelalderstil tavle Grand Mastiff Art house Utstilling

 

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss