Nettbutikk

Velkommen til vår nettbutikk. Her kan du boltre deg i fantastiske produkter fra våre utstillinger, du kan finne nye produkter fra våre kunstner venner og du kan bestille media tjenester i et bredt spekter. Enjoy!
Congratulations art by richard johnsen grand mastiff

Congratulations by Ric-Art

2,500.00
Brand: Ric-Art

Her er Leo! Han kjenner vi godt, og vi kjenner vel filmen The Great Gatsby. Bildet heter "Congratulations", og siden det hang på veggene våre i popup utstillingen i Tønsberg med Richard i 2020, så er det stadige forespørsler å finne i mailboksen vår.
Denne varianten av motivet er laget i 3 utgaver, hvorav alle er nummerert.

Det gjør ingenting for motivasjonen i hverdagen å ha dette i sitt skue hver dag.

Om Kunstneren:
Richard Johnsen er fra Tønsberg og har sprayet og malt bilder i ti år. Rochard har en egenartet stil hvor han mikser spray art (spray bokser) med akryl maling på lerret. Litt osm å ta gata inn i stua og akrylen ut på gata. Her er det en salig kul miks av Streetstyle Spray Art og tradisjonell maling.
Richard bruker ofte motiver fra kjente filmer og andre gjenkjennelige momenter i tidens underholdnings historie. Verkene hans bærer ofte preg av sterke farger, eller sterke kontraster når fargene er få, og et sterkt uttrykk som engasjerer mange som beskuer kunsten hans.

Mer om Ric-Art

Dimension (L x W x H) 0 x 50 x 70 Centimetre
Weight 1.5 Kilogram

You may also be interested in these products