Shop art online. Get "out there" as an artist. We care for synergy and harmony in branding and marketing.

Latest news from the artists

NEWS

Etter å ha hatt gleden av å jobbe med Galleri Albin Upp de siste par årene, så er det ingen annen nyhet å melde, enn at dette er et unikt og fantastisk kultur-møtepunkt i hovedstaden vår. Mars har presentert et bredt og solid utstillings program.

Etter mer enn 40 år i den gamle husmannsplassen har Galleri Albin Upp fått godt fotfeste i kunst-Norge. Galleri konseptet tilbyr to utleie gallerier, en kunstbutikk og kunstkafé. Mars har vært en spennende måned i galleriene, og i Kafé Albin, med sine gode smaker på menyen, og en fabelaktig hygge-vibe. Du kan tilbringe en hel dag i dette etablissementet på Briskeby i Oslo. Her ser du litt fra mars og litt fra det som kommer i april, som banker på dørene med sol og inspirasjon.

Det er snart tid hage-hygge midt i Briskebykrysset, når utekaféen åpner om ikke så lenge.

God påske! Galleriene er stengt frem til 2.april, når gruppeutstillingen Prikkart åpner i hovedgalleriet.

Her finner du galleriet:

GALLERI ALBIN UPP
BRISKEBYVEIEN 42
0259 OSLO

ALBIN UPP

ROY ANDREAS DAHL

Roy Andreas Dahl er både maler og grafiker. Som maler skildrer han både naturlandskap og urbane miljø. Han er opptatt av å fange øyeblikk og det umiddelbare; folk som venter på trikken, en travel gangsti i Slottsparken, en syklist som flyter forbi, eller en jente som har stoppet for å knyte skolissen. Dahl dyrker strøkene på lerretet når han arbeider.

Les mer her:

https://www.gallerialbinupp.com/index.php/utstillinger/galleri-albin-upp/roy-andreas-dahl-albin-upp

Roy Andreas Dahl stiller ut på Galleri Albin Upp på briskeby i Oslo

Tekst: Ida Haugland

 

ALBIN ART

EIRIN HOV
«Inn i naturen»

Eirin Hovs malerier er preget av hennes fascinasjon for naturen. Det er fargene, linjene, kontrastene og strukturene som inspirerer henne. Tittelen på utstillingen gir også en pekepinn om at det ikke er den storslagne naturen, men heller de små detaljene og nyansene som fanger hennes interesse.

Fotoapparatet er ofte følgesvenn på tur og er ofte et utgangspunkt for maleriet.

Les mer her:

https://www.gallerialbinupp.com/index.php/utstillinger/albin-art/eirin-hov-albin-art

Eirin Hov Stiller ut på Galleri Albin Art på Briskeby i Oslo

HERBORG JOHANNA ERDAL

Herborg er født 15 mars 1954 og oppvokst i Sørfjorden i vakre Hardanger. Hennes forfedre bygde egne mektige seilskuter, og var avhengig av fjorden og havet som livsgrunnlag og fartsåre.
Hun flyttet til Oslo 1973, tok sin utdannelse her, sykepleier så jordmor og har jobbet som jordmor ved OUS Ullevål i over 30 år. Tatt i mot flere hundre barn av vår nye generasjon, og er opptatt av deres fremtid ift klima.
Natur, miljø og konsekvensene av overoppheting av jordkloden og issmeltingen ved Polhavet, og hvordan det påvirker dyrelivet der, gjenspeiler seg i maleriene hennes.

Les mer her:

https://www.gallerialbinupp.com/index.php/utstillinger/albin-art/herborg-johanne-erdal-albin-art

KRISTER SELANDER - SELANDERS KLUDD

Krister Selander er en musiker og kunstner fra vestkysten av Sverige som nylig har begynt å sysle med tegning og maling.

Selanders arbeider skildrer ofte musikere fra ulike sjangre i form av karikaturer som alltid fanger personens holdning. Med urealistiske proporsjoner, humoristisk plassering av rekvisitter, sterke farger og en leken tilnærming, blir hvert maleri helt unikt.

Les mer her:

https://www.gallerialbinupp.com/index.php/utstillinger/albin-art/krister-selander-albin-art

Dette kommer i april:

Det gledes til gruppeutstilling med åpning 2.april! Gruppen heter Prikkart og bringer 16 kunstnere som skal farge veggene i hovedgalleriet med et bredt spekter kunstverk.

Les mer om alle kunstnerne her:

https://www.gallerialbinupp.com/index.php/utstillinger/galleri-albin-upp/prikkart-albin-upp

Prikkart stiller ut på Galleri Albin Upp på Briskeby i Oslo

Artists