Torbjørn Endrerud

Wpop Grafikk
"Når jeg ser tilbake hadde jeg min første store musikkopplevelse med The Beatles utgivelsen "She Loves You" som kom i 1963. Jeg ble fanget av musikken og av bandet som fikk stor innflytelse på ungdomstiden min.
Ungdomstiden er ikke glemt og titlene på mine malerier og grafiske bilder er hovedsakelig hentet fra Beatles låter. Maling og musikken er kunstarter som binder to viktige elementer i mitt liv sammen og som fremkaller mine kreative sider. Både å male og spille musikk er skapende elementer som driver meg."
- Torbjørn Endrerud, tendart

Torbjørn fyller huset med farger og musikk, og ikke minst lurer han frem smilet og minnene hos mang en sjel.
Beatles, Stones, Janis Joplin...

Se Video - Digital Graphic Art med Rette Streker og Beatles Vibes

Det er tid for nye poteavtrykk

<br>Vi åpner igjen i Tønsberg, Norges Eldste By


Vi åpner igjen i Tønsberg, Norges Eldste By


Da vi åpnet dørene til den første Grand Mastiff popup utstillingen visste vi ikke hvordan ideene og tilbudet vårt ville treffe publikum.
Det viste seg å bli en vidunderlig reise med fantastiske kunstnere som vi med stolthet fortsetter å følge, og noen har vi fått lov til å fortsette å jobbe med videre.
Nå kan vi med glede fortelle at vi takknemlig tar imot interessen for en ny popup runde med Grand Mastiff Art House og norske kunstnere med hardtslående poteavtrykk. Vi åpner iløpet av høsten dørene til mer fellesskap og gode vibrasjoner.
Vi gleder oss, og vi returnerer til Tønsberg etter en svipptur innom Oslo denne sommeren.
Mer om de aktivitetene kan du lese om i Nyheter, hvor du også kan følge med på alt som skjer videre i vinteren som står foran oss.
Vi ses!

Les Nyheter


Musikals Juleshopping med Rette Streker

Sterke Farger, Rette Streker og Musikk! Torbjørn Endrerud og tendart bragte livet selv inn i storstua vår i Tønsberg til Juleutstillingen 2020. Det var skikkelig førjulstid med mye rock n roll. Torbjørn besøkte oss med Wpop grafikk og delte hus med middelalderkunstner Birgitt H.Gjerpe og hennes Middelalderstil.
lørdag, desember 19, 2020 Administrator Magasin
Om vi sier Beatles, Stones, Elvis, The Boss, John Lennon, Cher, Tina Turner, Jahn Teigen, Prince... Hva sier du da? Her i huset sier vi bare "Sukk". Og så blir blikket temmelig sløret ja. Det er stemningen "på huset" i disse dager. Var det opp til oss ville vi bodd i Tendart-bildene hele tiden. Torbjørn Endrerud får rette streker og Digital Graphic Art til å glimre med nye uttrykk. Joda, bildene har bare rette streker. Kom og se.

Flere Grand Mastiff Art Utstillere

Richard Johnsen

Les Mer

Heidi Simonsen

Les Mer

Birgitt H.Gjerpe

Les Mer

Embla Rytterager Johnsen

Les Mer

Torbjørn Endrerud

Les Mer

Utstillinger - Kalender

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss